Warning: Illegal string offset 'top' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13

Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14

Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15

Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16

Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17

Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 22

Over I&RPA

icon

Wat is Intelligent & Robotics Process Automation?

Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) een nieuwe revolutionaire manier om administratieve bedrijfsprocessen te automatiseren, al dan niet met behulp van Machine Learning en Artificial Intelligence. Het is een software toepassing, maar dan fundamenteel anders: met deze software worden digitale medewerkers gebouwd. Deze digitale medewerkers zijn geïnstrueerd om met bestaande IT applicaties werken, net als een mens dat zou doen. De digitale medewerker, ook wel de software robot genoemd, krijgt gelijk aan een mens een user account, volgt het bestaande proces en neemt vervolgens een groot aantal administratieve taken over.

iconDPA I&RPA in 90 seconden

Tabs

De voordelen van RPA

De software robot is ten opzichte van zijn menselijke tegenhanger:
• Veel sneller
• Veel goedkoper
• 24/7 inzetbaar
• Foutloos
• 100% audit trail
• Nooit ziek of op vakantie
• Eenvoudig en op korte termijn op te zetten

Net als een gewone medewerker is de capaciteit van een software robot wel eindig, maar in tegenstelling tot een nieuwe medewerker met bijbehorende inwerkperiode, kunnen extra digitale medewerkers direct worden aan de slag.

Software robots worden gebouwd op een specifiek I&RPA software platform. Deze ontwikkelen wij niet, maar gebruiken gespecialiseerde I&RPA platform leveranciers, om de software robots op te bouwen. DPA legt zich op het succesvol implementeren en vervolgens onderhouden van een I&RPA toepassing middels detachering, project implementatie of volledig beheer.

Welke taken zijn geschikt voor I&RPA?

Welke processen zijn nu bij uitstek geschikt voor Intelligent & Robotic Process Automation? Sommige processen lenen zich er beter voor dan anderen. Maar per definitie kan je alle administratieve processen automatiseren.

Het meeste voordeel valt direct te behalen bij handmatige en repeterende handelingen waarbij geen beoordelingen of beslissingen nodig zijn. De mens die deze handelingen nu handmatig uitvoert, denkt daar dus in feite niet bij na, maar voert deze uit ‘als een robot’. We halen hier dus de robot uit de mens en de mens wordt vrijgemaakt voor intelligenter werk. Ook wanneer talent kennis schaars wordt bij bepaalde Legacy systemen is een software robot ideaal.
Vervolgens kunnen ook middels Artificial Intelligence beslissingen en beoordelingen worden overgenomen. Beginnend met de meer eenvoudige beslissingen ‘leert’ de robot steeds meer complexere beslissingen te nemen.

Wat doet DPA I&RPA?

DPA Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) is een aparte business unit binnen de DPA Groep. Wij ondersteunen organisaties in de opzet, uitvoer en onderhoud van hun nieuwe digitale medewerkers die ook wel ‘software robots’ worden genoemd. Deze ondersteuning kan op verschillende manieren geschieden: middels het detacheren van ervaren en gekwalificeerde professionals op maat, de totale verantwoordelijkheid overnemen van gerobotiseerde procesimplementatie tot en met volledige software robot exploitatie.

Onze medewerkers komen uit binnen- en buitenland en brengen een aanstekelijk enthousiasme over de toepassing van de software robots. software robot die de mens weer vrij maakt om te doen waar deze goed in is: namelijk creatieve waarde toevoegen en de robot voert het eenvoudige en eentonige werk uit. Met het inzetten van software robots verhoog je de medewerker tevredenheid, omdat je ze laat doen waar ze goed in zijn.

Met welke pakketten werkt DPA I&RPA?

Software robots worden gebouwd op een specifiek I&RPA software platform. Deze ontwikkelen wij niet, maar gebruiken gespecialiseerde I&RPA platform leveranciers, om de software robots op te bouwen. Een aantal Business Process Outsourcing bedrijven zoals: Genpact, Infosys en HCL hebben hun eigen pakketten ontwikkeld. De markt is echter nog volop in ontwikkeling en de platforms zullen in mogelijkheden en toepasbaarheden alleen nog maar verder groeien.

De voornaamste platform leveranciers waar wij specialisten voor leveren zijn:

• Automation Anywhere
• Blue Prism
• UiPath
• WorkFusion
• Ip Soft
• Pega Systems
• Redwood
• NICE
• Contextor
• Kofax Kapow
• Softomotive

De invloed van I&RPA op arbeid

Intelligent & Robotic Process Automation zal een grote invloed zijn op de wijze waarop medewerkers werk verrichten. De software robots nemen de nodige taken over, maar dat wil niet zeggen dat er in de toekomst minder werk zal zijn. Het werk zal wel anders zijn, nu we de vierde industriële revolutie meemaken. De eenvoudige, repeterende en eentonige werkzaamheden kunnen snel door de software robots worden overgenomen. Hierdoor krijgt de medewerker de handen vrij om zich met complexere activiteiten bezig te houden.

De gelden die vrijkomen door de automatisering kunnen in onderzoek, nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding in producten, klanten en markten geïnvesteerd worden. Door deze groei blijft er behoefte aan personeel, dat eventueel is omgeschoold, om de volgende stap te zetten.

 • service-intro-icon

  Detachering

  DPA I&RPA levert specialisten die digitale automatisering in uw bedrijf realiseren vanaf het begin, of bij een reeds lopend project.

 • service-intro-icon

  Project implementatie

  Wij implementeren de automatisering binnen de huidige bedrijfsstructuur, als projectmanager of als werknemer in het team.

 • service-intro-icon

  Robots-as-a-Service

  DPA I&RPA realiseert de opzet en implementatie van de automatisering, en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Aan de slag met Intelligent & Robotic Process Automation?

Wij bieden de oplossing!

Stuur een bericht of bel +31(0)85-0601447

 • Ja, ik wil een vraag stellen

  Stel je vraag hieronder en we komen zo snel mogelijk bij je terug.