Warning: Illegal string offset 'top' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 13

Warning: Illegal string offset 'btm' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 14

Warning: Illegal string offset 'posts' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 15

Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 16

Warning: Illegal string offset 'homepage' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 17

Warning: Illegal string offset 'pages' in /home/vacatur3/public_html/dpairpa.com/wp-content/plugins/whatsapp/class-frontend.php on line 22

Organisatie

icon

Over DPA I&RPA

DPA Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) is een aparte business unit binnen de DPA-groep. Wij zien de nieuwe I&RPA-ontwikkelingen als een enorme kans voor bedrijven en de economie. I&RPA maakt deel uit van de huidige digitale revolutie, ook wel ‘de vierde industriële revolutie’ genoemd.

iconDPA I&RPA in 90 seconden

Tabs

Missie & Visie

Het is onze missie bedrijven te helpen groeien met behulp van I&RPA-projecten.
Deze ondersteuning geschiedt middels:

1. Detachering van ervaren en gekwalificeerde professionals
2. Project verantwoordelijkheid nemen van de implementatie van gerobotiseerde processen
3. Volledige exploitatie van digitale medewerkers.

Naast deze directe hulp, werken we actief mee aan de ontwikkeling van de markt. Door middel van onderzoek, regelmatige publicaties en het organiseren van bijeenkomsten staan we open voor iedere geïnteresseerde in deze nieuwe I&RPA-toepassingen.

Werken bij DPA I&RPA

Zie jij ook een grote toekomst voor Intelligent & Robotic Process Automation ? Maar je wilt dit niet doen bij een groot bedrijf met 10 lagen hierarchie maar ook niet bij een start up die voortdurend op zoek is naar kapitaal om te groeien? Dan is DPA Intelligent & Robotic Process Automation wellicht iets voor jou. Een nieuwe business unit gericht op groei, maar binnen de poorten en de mogelijkheden van een grootste dienstverleners in Nederland. Met de DPA Groep, een van de grootste detacheerders in Nederland en genoteerd op de Euronext, hebben we met raamovereenkomsten en preferred supplier status toegang tot alle grote en middelgrote bedrijven in Nederland en daarbuiten.

Wat kennis en vaardigheden betreft, zien we stilstand als achteruitgang. Dus werken we doorlopend aan het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van de vakinhoudelijke kennis van onze professionals. We investeren in hun professionele en persoonlijke groei door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms, en door het initiëren van nieuwe opleidingen en trainee programma’s via DPA Academy. Voor ons vakgebied van Intelligent & Robotic Process Automation werken wij samen met the RPA Academy in New York (www.therpaacademy.com)

DPA Professionals

DPA is een landelijk actieve dienstverlener met ruim 1.600 medewerkers en een winstgevende jaaromzet van 135 miljoen euro. Kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer: dat zijn de kernwaarden waarmee we invulling aan onze groeiambities geven. De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam.

DPA helpt professionals om hun kennis en kunde te ontwikkelen en aan te wenden in passende opdrachten, projecten en posities. Door effectieve selectie en matching voorzien we opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Het motto ‘Improving your performance’ benadrukt onze ambitie om zowel professionals als opdrachtgevers te faciliteren in hun ontwikkeling en groei.

DPA is georganiseerd on gespecialiseerde business units op een bepaald vakgebied of industrie. DPA Intelligent & Robotic Process Automation is een van deze gespecialiseerde business units. Andere business units richten zich op Finance en Administratie, HR, IT, Data Sciences, Supply Chain, Legal, Tax, Marketing, Communicatie en specifieke industrie als Banken en Verzekeringen.

Team I&RPA

DPA Intelligent & Robotic Process Automation is opgezet door Otto Paul Brand. Otto Paul heeft een lange ervaring als Management Consultant bij Deloitte en PricewaterhouseCoopers en vervolgens in Business Process Outsourcing bij IBM en Computer Sciences Corporation.

Business Process Outsourcing heeft bedrijven vele voordelen geboden: processen werden niet alleen goedkoper, maar ook beter en gedisciplineerder uitgevoerd. Intelligent & Robotic Process Automation - de digitale medewerker ofwel software robot - is een volgende stap: nog lagere kosten maar nog snellere, betere en foutloze uitvoering. En dit nu niet alleen bereikbaar voor de multi-nationals maar ook voor het midden bedrijf.

Om bedrijven te helpen om deze voordelen zo goed mogelijk uit te nutten is Otto Paul tezamen met de DPA Groep een gespecialiseerde business unit gestart. Zowel detachering als project implementatie of een volledige exploitatie van de software robot. Een nieuwe business unit met een start up mentaliteit gericht op groei, maar binnen de poorten van een van de grootste dienstverleners in Nederland.

 • service-intro-icon

  Detachering

  DPA I&RPA levert specialisten die digitale automatisering in uw bedrijf realiseren vanaf het begin, of bij een reeds lopend project.

 • service-intro-icon

  Project implementatie

  Wij implementeren de automatisering binnen de huidige bedrijfsstructuur, als projectmanager of als werknemer in het team.

 • service-intro-icon

  Robots-as-a-Service

  DPA I&RPA realiseert de opzet en implementatie van de automatisering, en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

Aan de slag met Robots-as-a-Service?

Wij denken graag met u mee!

Stuur een bericht of bel +31(0)85-0601447

 • Ja, ik wil een vraag stellen

  Stel je vraag hieronder en we komen zo snel mogelijk bij je terug.